Πήλιο

ΠΗΛΙΟ : ΚΑΛΑ ΝΕΡΑ
Image

Πήλιο... Ταξίδι σε μια γοητευτική γωνιά της Ελλάδος, στη θερινή κατοικία των Θεών κατά την Μυθολογία, την πατρίδα των Κενταύρων.

Κάθε εποχή χαρίζει τα χρώματά της στο τοπίο και προσφέρει στιγμές μαγείας και ομορφιάς στους επισκέπτες. Με την πανέμορφη παραλία βραβευμένη με τη γαλάζια σημαία, με τα μεγάλα καταπράσινα πλατάνια και τους ευκαλύπτους, τις γραφικές ταβέρνες με τις πηλιορείτικες νοστιμιές, τις καφετερίες και τα μπαράκια που τους θερινούς μήνες σφύζουν από ζωή.

Το Πήλιο προσφέρει θαυμάσια τοπία και η καταπράσινη φύση το αγκαλιάζει από άκρη σε άκρη, είναι μοναδικός συνδυασμός βουνού και θάλασσας. Ηρεμία και ξεκούραση τις χειμωνιάτικες ημέρες, θάλασσα, ήλιο και αναψυχή τις καλοκαιρινές ημέρες, κατάλληλη έδρα διαμονής για ημερήσεις εξορμήσεις στο πανέμορφο Πήλιο όλες τις ημέρες του χρόνου.

Σε απόσταση μόλις 18 χιλιόμετρα από το Βόλο, σε μια τοποθεσία που γοητεύει τον επισκέπτη όλες τις εποχές του χρόνου, το μοντέρνο και άνετο ξενοδοχείο ΠΗΓΑΣΟΣ σας περιμένει στο παραθαλάσσιο τουριστικό θέρετρο στα Καλά Νερά.

Ελπίζουμε να σας καλωσορίσουμε σύντομα στο ξενοδοχείο Πήγασος, και να σας προσφέρουμε την φημισμένη Πηλιορείτικη φιλοξενία μας.